catcast

MANICURA BÀSICA AVOPLEX

Clàssica manicura completa amb una àmplia gamma de colors.

Es retiren les cutícules i les ungles són llimades, a continuació es realitza un agradable massatge amb oli d'alvocat i per finalitzar es realitza l'esmaltat fins a aconseguir la seva perfecció.

Preu: 19 euros

 

MANICURA COMPLETA AROMES

Una experiència extra sensorial unida al tractament avoplex (manicura convencional).

Es comença amb una agradable exfoliació, després se li aplica una mascarilla d'argila i es finalitza amb l'aplicació d'una loció aroma-terapèutica amb fragància a triar entre: CUCUMBER / TROPICAL CITRUS.

Finalment es procedeix al maquillatge d'ungles en el to que hagi escollit.

Preu: 28 euros

 

MANICURA INTENSIVA SPA ANTIAGING

Tractament rejovenidor de mans amb efecte antiedat i antitaques.

Es comença amb una agradable exfoliació de sucres refinats, després es submergeixen les mans en un bany de vitamines i minerals a base de cítrics i se li aplica un serum despigmentant a força d'extracte de regalèssia i llavor de raïm. Per finalitzar s'aplica “FINISH & BUTTER” una loció amb factor 15, llard de carité i oli d'oliva ric en vitamines A, C i E.

Finalment es procedeix al maquillatge d'ungles en el to que hagi escollit.

Preu: 35 euros

 

MANICURA VINILUX


Clàssica manicura completa amb una àmplia gamma de colors. ASSECAT EN 5 MINUTS.

Es retiren les cutícules i les ungles són llimades, a continuació es realitza un agradable massatge amb oli d'alvocat i per finalitzar es realitza el esmaltat fins atènyer la seva perfecció.

Preu: 22 euros

MANICURA BÀSICA AVOPLEX SEMIPERMANENTE

Combinació de la clàssica manicura amb l'última tècnica en esmaltat.

Es retiren les cutícules i les ungles són llimades, a continuació es realitza un agradable massatge amb oli d'alvocat i per finalitzar es realitza l'esmaltat de llarga durada (no danya l'ungla ni en la seva aplicació ni en la seva retirada) el qual es fixa amb un llum de L.E.D, sense necessitat d'esperar a l'assecat. Àmplia gamma de colors.

Preu: 35 euros

 

MANICURA COMPLETA AROMES
SEMIPERMANENT


Combinació de la manicura aromes amb l'última tècnica en esmaltat.

Es comença amb una agradable exfoliació, després se li aplica una mascarilla d'argila i es finalitza amb l'aplicació d'una loció aroma-terapèutica amb fragància a triar entre: CUCUMBER / TROPICAL CITRUS .Per finalitzar es realitza l'esmaltat de llarga durada (no danya l'ungla ni en la seva aplicació ni en la seva retirada) el qual es fixa amb un llum de L.E.D, sense necessitat d'esperar a l'assecat.. Àmplia gamma de colors.

Preu: 48 euros

 

MANICURA INTENSIVA SPA
SEMIPERMANENT


Combinació de la manicura SPA amb l'última tècnica en esmaltat.

Es comença amb una agradable exfoliació de sucres refinats, després es submergeixen les mans en un bany de vitamines i minerals a força de cítrics i se li aplica un serum despigmentant a base d'extracte de regalèssia i llavor de raïm. Per finalitzar s'aplica “FINISH & BUTTER” una loció amb factor 15, llard de carité i oli d'oliva ric en vitamines A, C i I. Per finalitzar es realitza l'esmaltat de llarga durada (no danya l'ungla ni en la seva aplicació ni en la seva retirada) el qual es fixa amb un llum de L.E.D, sense necessitat d'esperar a l'assecat.. Àmplia gamma de colors.

Preu: 58 euros

fons